|
|
Κύκλος
2ος • Ειδικότητα
: Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων Περίληψη Χαρακτηριστικό γνώρισμα του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι ο περιορισμός του διαθέσιμου χρόνου τόσο για ψώνια όσο και για την παρασκευή του καθημερινού φαγητού. Ταυτόχρονα, όλο και περισσότερα χρήματα ξοδεύονται για φαγητό σε χώρους μαζικής εστίασης ή για παραγγελία έτοιμων φαγητών και κατανάλωση στο σπίτι. Παράλληλα, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων οδήγησαν στην παραγωγή και διάθεση μιας μεγάλης ποικιλίας έτοιμων τροφίμων με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το βιβλίο αυτό ασχολείται με την περιγραφή, κατάταξη, τεχνολογία παρασκευής, χρήση, διάθεση κ.λπ. ορισμένων έτοιμων τροφίμων, όπως σάλτσες, γαλακτώματα, γλυκά, ροφήματα, αρτύματα, σούπες, κ.λπ. Έκδοση Π.Ι.. • Αριθμός σελίδων324 • Σχήμα 17 X 24 • 960-8138-48-5 |
|