|
|
Κύκλος
2ος • Ειδικότητα
: Επιχειρήσεων Αγροτουρισμού και Αγροβιοτεχνίας Περίληψη Το βιβλίο αυτό φέρνει σε επαφή τον μαθητή με την οργάνωση, τη διαχείριση και τη λειτουργία μιας αγροτουριστικής επιχείρησης διαμονής και εστίασης. Σκοπός του βιβλίου είναι να γνωρίσει ο μαθητής τον αγροτουρισμό, τη σημασία του για την ανάπτυξη της υπαίθρου, να κατανοήσει τα στοιχεία και τις παραμέτρους που τον διαφοροποιούν από το μαζικό τουρισμό και να αποκτήσει δεξιότητες για τη λειτουργία καταλυμάτων και μονάδων εστίασης. Επίσης, στους σκοπούς του βιβλίου περιλαμβάνεται η κατανόηση των βασικών αρχών οργάνωσης και διαχείρισης μιας αγροτουριστικής μονάδας και η δραστηριοποίηση του μαθητή μέσα από συλλογικής μορφής οικονομικούς φορείς, όπως αυτό του αγροτουριστικού συνεταιρισμού. Έκδοση Π.Ι.. • Αριθμός σελίδων 459 • Σχήμα 17 X 24 • 960-8138-28-0 |
|