|
|
Κύκλος 1ος
• Τάξη Β'
Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Εμπορίας (marketing) Γεωργικών Προϊόντων Περίληψη Η επεξεργασία των τροφίμων
είναι απαραίτητη για την παραγωγή ειδών διατροφής στη σύγχρονη εποχή.
Υπάρχει ανάγκη για ποικιλία, για μεταφορά των προϊόντων σε μεγάλες αποστάσεις
και για διαθεσιμότητα όλες τις εποχές του χρόνου, η οποία δεν ικανοποιείται
με τα νωπά αγροτικά προϊόντα. Άλλωστε, πολλά από αυτά δεν είναι βρώσιμα,
αν δεν υποστούν επεξεργασία. Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. • Αριθμός σελίδων383 • Σχήμα 17X24 • ISBN 960-06-0761-3 |
|