|
|
Κύκλος
1ος • Τάξη
Β' Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Εμπορίας (marketing) Γεωργικών
Προϊόντων Περίληψη Το βιβλίο αυτό περιέχει γνώσεις
και πληροφορίες σχετικές με τα μηχανήματα και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται
στις βιομηχανίες τροφίμων. Καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού,
που βρίσκει εφαρμογή στις κυριότερες τεχνικές διεργασίες, όπως θερμική
επεξεργασία, ανάμειξη, μηχανικός διαχωρισμός, ελάττωση μεγέθους, συμπύκνωση,
ξήρανση κ.λπ.
Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. • Αριθμός σελίδων307 • Σχήμα 17X24 • ISBN 960-06-0748-6 |
|