Υγιεινή
και Ασφάλεια Τροφίμων
Κύκλος 1ος
• Τάξη Β'
Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Εμπορίας (marketing) Γεωργικών Προϊόντων
Συγγραφείς Γαλανός Ευθύμιος, Μπαλαμπάνη Ασημούλα, Σφαλαγκάκου
Παναγιώτα, Φισκατώρης Εμμανουήλ
Περίληψη
Η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των καταναλωτών και
η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα ασφαλούς και υγιεινής διατροφής, δεν
αφήνουν περιθώρια για παραγωγή, διακίνηση και εμπορία επισφαλών ή υποβαθμισμένων
ποιοτικά προϊόντων.
Στο βιβλίο αυτό, που προορίζεται για τη διδασκαλία του μαθήματος της Υγιεινής
και Ασφάλειας των Τροφίμων, γίνεται μια πρώτη ενημέρωση των μαθητών, ώστε
να γνωρίσουν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που συνδέονται με τα τρόφιμα,
να εξοικειωθούν με την έννοια της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων,
τις αρχές στις οποίες στηρίζεται και να κατανοήσουν τις τεχνολογικές παρεμβάσεις
για την εξυγίανση των τροφίμων.
Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. • Αριθμός
σελίδων 260 • Σχήμα 17X24 •
ISBN 960-06-0744-3
|