16 / 4 / 2024
Τομέας ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο ΤΟΜΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΒΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

EUROPEA HELLAS

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων

Κύκλος 1ος Τάξη Α΄

Συγγραφείς Κατσαμποξάκης Κων/νος, Κεχαγιάς Χρήστος, Παπαναστασίου Δημήτριος, Χαϊκάλη Μαρία

Περίληψη

Η παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προϊόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας, όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των διατροφικών αναγκών του πληθυσμού, αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο.
Με το βιβλίο αυτό, ο μαθητής έχει μια πρώτη επαφή με την «Τεχνολογία Τροφίμων», που θα τον βοηθήσει να κατανοήσει την έννοια και τη σημασία του τροφίμου για την ανθρώπινη διατροφή αλλά και να εξοικειωθεί με τις πολλαπλές δραστηριότητες του δυναμικού αυτού τομέα της βιομηχανίας.

Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. Αριθμός σελίδων 317Σχήμα 17X24 ISBN 960-06-0758-3

 

 

 
Επιστροφή

Ανάπτυξη ιστοσελίδας: 123ready.gr